Izaberite sami tip i intenzitet aerobik programa koji Vam najviše odgovara, kao i to da li ćete vežbati dva ili tri puta nedeljno. U našoj Aerobik zoni, nudimo Vam sledeće grupne programe:

 

IMG 4a4f4131dfb3b2568b8e78400d20b95c V

 

IMG 8b97fc6365a9bfaed55e7d6299e53299 V

 

 

PILOXING

Visoko intenzivan kondicijski program koji uz elemente boksa i osnove Pilates programa nudi novi, izazovni program vežbanja s kojim možete potrošiti između 400 do 900 kalorija u toku jednog sata vežbanja. Program se izvodi uglavnom bosih nogu s laganim tegovima, rukavicama od pola kilograma koje dodatno utiču na intenzitet programa vežbanja i na tonus mišića ruku.

PILOXING BARRE

Klasična bare-vežba sa modernim zaokretom, ovaj program koristi tradicionalne baletske poteze i bacanje u pilates i boks. Ustvari, nismo ih baš pogodili onoliko koliko smo primetili da neki ljudi vole stabilnost, produženje i kontrolu baleta, ali više vole nešto više u vežbanju. I tako je Barre bio pvre) zamišljen. Ovaj program za promenu igara još uvek se odvija kod bare, ali prelazi između sporog rada nogu koji poboljšava ravnotežu, naginje mišiće i jača zglobove i intenzivnog rada ruku koji stvara jake ruke i ramena, povećava snagu i dobija vaše srce pumpanje.

PILATES

Pilates Vas uči kako da se oslobodite bola u kičmi, pojačate trbušne i leđne mišiće, razvijete sistem disanja, poboljšate gibkost i povećate pokretljivost zglobova. Pilates je trenutno jedan od najpopularnijih pravaca fitnesa u svetu. To je jedinstven sastav vežbi istezanja i snage. Jača se i oblikuje muskulatur, ispravlja držanje tela, pozitivno se utiče na gipkost i ravnotežu.

Više detalja pročitajte ovde