Izaberite sami tip i intenzitet aerobik programa koji Vam najviše odgovara, kao i to da li ćete vežbati dva ili tri puta nedeljno. U našoj Aerobik zoni, nudimo Vam sledeće grupne programe:

PILOXING

Visoko intenzivan kondicijski program koji uz elemente boksa i osnove Pilates programa nudi novi, izazovni program vežbanja s kojim možete potrošiti između 400 do 900 kalorija u toku jednog sata vežbanja. Program se izvodi uglavnom bosih nogu s laganim tegovima, rukavicama od pola kilograma koje dodatno utiču na intenzitet programa vežbanja i na tonus mišića ruku.

PILATES

Pilates Vas uči kako da se oslobodite bola u kičmi, pojačate trbušne i leđne mišiće, razvijete sistem disanja, poboljšate gibkost i povećate pokretljivost zglobova. Pilates je trenutno jedan od najpopularnijih pravaca fitnesa u svetu. To je jedinstven sastav vežbi istezanja i snage. Jača se i oblikuje muskulatur, ispravlja držanje tela, pozitivno se utiče na gipkost i ravnotežu.

XCO SHAPE

U XCO shape treningu prepliću se aerobne vežbe sa vežbama snage, ravnoteže, koordinacije i fleksibilnosti. Xco poboljšavanja tonus mišića ruku, ramenog pojasa, stomaka i leđa, opuštaju se napeti mišići i poboljšava se tehnika trčanja

XCO TRAINER® je teg od specijalne aluminijumske cevi, sa granulatima koje služe kao oscilirajuće mase

ZUMBA FITNESS

Više detalja pročitajte ovde

STRONG by ZUMBA

Više detalja pročitajte ovde

STEP AEROBIK

Javlja se 1989. godine kao rezultat saradnje Gina Millera, Reebok master trenera i Reebok tehnologije. Glavna karakteristika ovog vida aerobika je korišćenje step-klupice pomoću koje se stvara interesantan čas primeren svakom polazniku bez obzira na godine, pol i nivo utreniranosti.

Step-klupica pruža neograničenu mogućnost korišćenja za kreiranje aerobnog treninga bez obzira na to da li se radi o step koreografiji ili o workout programu! Upravo ta raznovrsnost i neograničeni broj ideja u kreiranju step koreografije omogućili su da ovaj vid aerobika zadrži svoju popularnost i mesto u fitnes industriji!

Vežbači koji se odluče za ovaj program svakako mogu računati na poboljšanje kardiovaskularnih i respiratornih funkcija organizma, smanjenje potkožnog masnog tkiva, poboljšanje cirkulacije, oblikovanje mišića u harmoničnu celinu, unapređivanje zdravstvenog stanja!

KICK AEROBIK

Imate li višak energije ili je želite steći - ne propustite ovaj čas! Program koji uključuje elemenate kick box-a i vežbi snage tako da ako želite postati fit i sagoriti višak kalorija svakako ne izostavite ovaj čas. Ukoliko ste imali neku povredu leđa ili kolena ne preporučujemo da počnete sa ovim programom.

KOREKTIVNA GIMNASTIKA

Program korektivne gimnastike karakterišu vežbe s ciljem poboljšanja pokretljivosti karlice, jačanja leđnih i trbušnih mišića, kao i mišića ruku i nogu. Namijenjen je svima koji tokom dana puno sede, ne kreću se dovoljno, imaju početne tegobe u smislu ukočenosti vrata, trnjenja prstiju, bolova u karlici, ograničene pokretljivosti u ramenom području i umora - kao posledice loše cirkulacije.

PRENATAL PILATES

PRENATAL PILATES je veoma korisno vežbanje važno za zdravo održavanje trudnoće,lakši porodjaj i postporodjajni oporavak.
Pomaže trudnicama da poprave držanje tela i cirkulaciju,a umanjuje bolove u kičmi i oticanje nogu.
Prenatal pilates vežbe se smatraju laganim vežbama koje ne mogu štetiti ni trudnicama ni bebi. Jačajući mišiće abdomena i karlice
smanjuju pritisak na ledja i karlicu.

  • POPRAVITE DRŽANJE TELA
  • POBOLJŠAJTE CIRKULACIJU
  • OJAČAJTE IMUNITET
  • UKLONITE STRES
  • SMANJITE OTICANJE NOGU