Power Plate - najsavremeniji trenažer koji Vam omogućava da za samo 15 min. vežbanja, tri puta nedeljno dovedete svoj izgled do savršenstva.

Vibracioni trening na Power Plate platformi značajno:

- Ubrzava gubitak kilograma
- Smanjuje celulit
- Pospešuje proizvodnju kolagena koji je bitan za elastičnost kože
- Povećava fleksibilnost
- Pojačava cirkulaciju krvi, snabdeva organizam kiseonikom
- Održava čvrstinu kostiju
- Pospešuje lučenje hormona koji su bitni za regenerativni proces u organizmu (HGH - hormon rasta i testosteron)
- Pospešuje lučenje ,,hormona sreće,, koji utiču na proces mišljenja (serotonin & neurotrophin)
- Eliminiše efekte stresa
- Jača mišiće i utiče na njihovu elastičnost
- Umanjuje nivo Cortisol-a (hormon odgovoran za reakciju organizma na stres, povišeni krvni pritisak, povećanje nivoa šećera u krvi, neplodnost kod žena, kao i slabe imune sposobnosti organizma)
- Pospešuje proces rehabilitacije - Generalno daje snagu organizmu
- Pomaže rezultatima konvcencionalnog treninga
- Umanjuje bolove u ledjima - Umanjuje bolove generalno

Pridružite se najboljima - izvajajte svoje novo telo za samo 15 min. a svoje slobodno vreme koristite kako Vi želite!
Idealno za oba pola.

01 top form 001

Šta je Power Plate?

Power Plate mašine su sjajna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge tri ili više puta nedeljno.

Vežbe na Power Plate® mašinama, nude brojne važne benefite koji nam omogućavaju da lako dostignemo svoje fitnes ciljeve.

Postižemo čitav niz prednosti od momentalnog poboljšavanja cirkulacije do raznih drugih merljivih koristi kao što su povećanje mišićne snage i fleksibilnosti, bolja pokretljivost, jačanje dubokih mišića i stabilizatora tela, a da pri tome nema negativnog dejstva na zglobove i ligamente kao što je to moguće kod konvencionlnih treninga i bez uobičajenog osećaja iscrpljenosti posle vežbanja, što se postiže kombinovanjem sportske i relaks masaže (i drugih vrsta masaže koje se mogu sprovoditi na masažnoj fotelji), i istezanja na POWER PLATE-u, sve to zajedno dovodi do bržeg oporavka i regeneracije.

02 top form 040

All in One

Program je namenjen podjenako ženama i muškarcima, tokom treniga se aktiviraju sve mišićne grupe. Prednost ovakvog treninga je poboljšanje tonusa i izdržljivosti svih mišića, dok se ubrzanim tempom postiže kardio efekat. All-in-1 program predstavlja idealno rešenje za sve one kojima je potreban kratak trening uz pozitivan efekat za celo telo.
Program All in One se sastoji od vežbi za celo telo pri čemu se akcenat stavlja na velike mišićne grupe, pre svega na misiće nogu (prednja i zadnja loža), ledja, grudi i naravno stomačne misiće, a sastavni deo treninga su i izolacione vežbe za mišiće ruku, donjeg dela ledja, listove, ramena.

Prednost progama All in one je ta što se kružnim treningom značajno podiže stopa bazalnog metabolizma uz naravno znatno poboljšani tonus misića celog tela. Trening se sastoji od “pametno” kombinovanih statičnih i dinamičnih vežbi, kao i kombinacije visokih (high) amplituda koje proizvode vibraciju platforme od 4mm u svim pravcima i niskih (low) amlituda od 2 mm.
Na početku programa se izvode vežbe na niskoj (low) amplitudi i kod početnika se broj vibracija podešava na 30-35 vibracija u sekundi (hz), kasnije kako forma postaje bolja Power Plate se može podesiti na visoke (high) amplitude, a nakon toga kada trener uoči dodatno poboljšanje forme povećavamo i broj vibracija od 30 do 50 u sekundi. Sastavni, a mnogima i omiljeni deo programa čini istezanje i masaža na kraju treninga, jer je veoma bitno da se mišići koji su aktivirani treningom na kraju istegnu i izmasiraju na Power Plate-u.

power plate top form

Masaža se opet sastoji od kombinacije niskih i visokih ampilituda čime dobijamo kombinaciju dubinske i relaks masaže. Na Power Plate-u se vrši kompletna masaža nogu i ruku.

Slim Fit

Slim fit program je namenjen svima koji žele da smanje procenat masnog tkiva i da istovremeno učvrste mišiće.
Slim fit program se sastoji od kombinacije vežbi visokog intenziteta i vežbi manjeg intenziteta ali nešto većeg obima.
Vežbama visokog intenziteta znatno utičemo na ubrzanje metabolizma i on ostaje visok čak 24 sata nakon vežbanja, dok vežbama manjeg inteziteta postižemo da se kao izvor energije za rad koriste masti koje se mobilišu direktno iz masnih naslaga, koje i predstavljuju „problem“.
Vežbe se rade sa punim radijusom pokreta osim eventualno u uvodnim minutima treninga gde se rade vežbe zagrevanja, koje su uglavnom statičke uz vibracije do 35 Hz. Vežbe se izvode kroz najveći mogući radijus koji dozvoljava bezbednost – od početnog položaja pune istegnutosti misića, do krajnje, potpune kontrakcije misića , tu je presudna uloga trenera i čini najveću razliku izmedju vežbanja u „sopstvenoj režiji“ , u teretani.

Torzo Fit

Namenjen je podjenako muškarcima i ženama. Cilj programa je jačanje grudnih kao i mišića leđa, ruku i stomaka. Pored privlačnijeg izgleda torzoa i vidnog ojačanja mišića, poboljšaćete držanje tela i umanjiti bolove u leđima prouzrokovane dugim i nepravilnim sedenjem. TORZO FIT program ima za cilj jačanje grudnih kao i mišića leđa, ruku i stomaka.
Na primer : za jačanje grudnih misića rade se razne vrste sklekova koje imaju za cilj da pogode grudne misiće iz što više uglova.
Za početnike su sasvim dovoljne i vibracije niskih amplituda, da bi shvatili koliko su vežbe za grudne mišiće superirnije od vežbi koje bi radili u teretani. Vrlo brzo će bendž pres postati prošlost.
Za leđne i mišiće prednjeg dela nadlaktice (biceps) se uglavnom koriste Power Plate trake, sa kojima ćete već posle jedne serije imati utisak da ste uradili 10 serija zgibova na vratilu.
Za mišiće zadnjeg dela nadlaktice tj. popularnog tricepsa u dosadašnjoj praksi se pokazalo da su najbolje vežbe kada je vezbač u dirktnom kontaktu sa platformom tj. razne vrste propadanja.

Anticelulit Fit

Napad na celilut sa svih strana! Kombinacija treninga na Powr Plate-u, vibracione i manuelene masaže. Podrazumeva 10 masaža i 6 power plate treninga i vibracionih masaža. Individualni rad sa trenerom, saveti u vezi ishrane i mesečno merenje masti, mišića...

Pre Ski

Program koji Vas potpuno priprema za ski sezonu. Individualni treninzi na power plate sa ličnim trenerom. Vežbe na ski simulatoru uz trening na power plate u trajanju od 30 minuta.